Udlejning

Stavnsklit lejes ud i weekender, og øvrige ledige perioder til forskellige formål. 

Ejendommen er en vidunderlig ramme for personale dage, team-udvikling, familiesamlinger, generalforsamlinger, konfirmation, bryllup, runde fødselsdage og meget mere. 

Når du lejer Stavnsklit i en weekend, så lejer du hele huset - inkl. 12 værelser, med i alt 56 sengepladser. Prisen for weekend leje er 15.000,00 kr. plus moms, svarende til 18.750,00 kr. 

Har du eksempelvis planer om at holde bryllup på Stavnsklit, med 40 overnattende gæster, fra fredag til søndag, så svarer prisen til 187,50 kr. plus moms (235,00 inkl. moms) pr. person, pr. døgn. 

Vi ved, at mange af vores weekend gæster, ved at leje Stavnsklit - undgår at deres gæster skal ud og leje sommerhuse eller leje sig ind på vandrehjem mv. og i stedet for vælger at deres gæster skal betale et beløb for overnatningen. På den måde, bringes prisen for lejen af hele ejendommen, ned på et rimeligt niveau - og alle har glæde af at være samlet og nyde hele weekenden sammen. På den måde bliver festen forlænget til flere dage sammen, hvor man kan nyde samværet og hinanden. 

Vil du holde fest - eller samle familien, på Stavnsklit kan du vælge at købe forplejning til. Vi bidrager gerne med alverdens lækkerier, ud fra dine ønsker og behov. 

Hvis du lejer ejendommen i en weekend, eller til en fest, så står du selv for borddækning, oppyntning, blomster mv. - og hvis du har behov og ønsker, der rækker ud over det som husets "service" kan levere - så skal du supplere selv, med det du ønsker. 

Som weekend gæst skal du være opmærksom på at vi ligger i et meget fredfyldt område, og sædvanligvis siger nej, til meget støjende fester. Stavnsklit kan ikke bookes til ungdomsfester, studerende mv. 

Som weekend gæst, skal du sørge for at huset afleveres opryddet og rengjort, som da du overtog det. Vær opmærksom på at legetøj er bragt på plads i legeskabet og at der er orden i det - samt at alle spil, bøger mv. fra dagligstuen ligeledes er på plads og i orden. Som gæst, er du med til at hjælpe os med at passe på huset, og alle vores ting, som du og vores mange andre gæster har glæde af, ved besøg. 

Lejer du Stavnsklit i en weekend, er der dyner og puder til alle sengepladser. Sengelinned kan medbringes - eller lejes hos os, for 100 kr pr. person. Håndklæder kan lejes for 50 kr. pr. person, for to håndklæder. 

Cykler kan lejes for 100 kr. pr. dag, pr. stk. - husk at aftale det med os forinden, så vi har mulighed for at stille cyklerne frem til jer. 

Hvis du har spørgsmål, forespørgsler om ledige weekender eller vil booke jer ind på en weekend på Stavnsklit, så ring til Dorthe på tlf. 30377998. Vær opmærksom på at næsten alle vores bookninger, bliver booket ind 1 år i forvejen. Vær derfor i god tid med din bookning, hvis du vil være sikker på at der er ledigt hos os. 

Rigtig hjertelig velkommen til alle.