Retreat´s

Vores retreat´s er fredfyldte ophold, hvor du, som gæst, bliver favnet af den vidunderlige ro og den skønne natur, på Stavnsklit. 

Stavnsklit ligger i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde. 

Alle retreat´s har samme grundkerne af ro, natur, nærvær og samvær. 

Der er fuld forplejning og alle måltider er nærende og sunde. Der er 12 pladser på hvert retreat, og alle gæster, får eget værelse. 

Hvert retreat har forskelligt tema, og følger husets og årstidernes flow. 

I sensommeren, hvor det eksempelvis er sæson for havtorn høst, arrangerer vi retreats, hvor vi plukker, ordner, sylter, koger og juicer de skønne bær. 

På alle retreats er der fokus på empowerment - styrkelse af liv og samliv. 

Læs mere om de forskellige retreats under hver enkelt retreat. 

Rigtig hjertelig velkommen på Stavnsklit 


Retreat´s


KREATIVT RETREAT - SYNING
D. 27.-29. September, 2019 

Tag med på dette dejlige sensommer retreat, og giv dig selv en vidunderlig pause, hvor du kan lade op og få ny energi. 
Retreatet foregår på Stavnsklit, der ligger fredfyldt i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde. Læs mere om retreatet her                                                                   
KREATIVT RETREAT - ULD, STRIK, HÆKLING mv.
D. 4.-6. Oktober, 2019
 
Vær med på denne dejlige sensommer retreat, og giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagen. Slip al stress, og oplev dig selv, tanke ny energi undervejs i denne weekend, hvor du er favnet af den vidunderlige natur. 

Retreatet foregår på Stavnsklit, der ligger i fredfyldt i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde. Læs mere om retreatet her


  HØST RETREAT - HAVTORN, ÆBLER MV. 
D. 11.-13. Oktober, 2019

Giv dig selv et "Helle" og nyd at være med, når vi på dette sensommer retreat er sammen om at høste, ordne, rense, koge, sylte, safte og juice sæsonens skønne bær og frugter. 

I naturens fredfyldte favn, i skoven, lige ved vandkanten, får du her en weekend fyldt med ro, nærvær og samvær om dejlig mindful aktivitet - ren balsam for sjælen. 

Læs mere om retreatet her
  LIVSKRAFT BOOST RETREAT
D. 08.-10. November, 2019

Vær med på dette efterårs retreat, og giv dig selv oplevelsen af et omsorgsfuldt livskraft boost. 
Giv dig selv en pause fra hverdagen, og tre dage, hvor du er fredfyldt favnet af naturen, roen og ærværet - med dig selv, og de andre deltagere. 
Retreatet er fyldt med gåture på stranden, mindfulness, blid yoga og vidunderlige afspændinger. 

Læs mere om retreatet her
 
 
 

EV
ENTYRLIGT RETREAT
D. 15.-17. November

Gør dig klar, til et helt igennem eventyrligt retreat, med fokus på alle dine fantastiske kræfter. Dette retreat er et livskraft boost uden lige og du vil opleve dig selv, blive tanket op med skøn ny energi. 
I skovens dybe stille ro, lige ved vandkanten, på stranden .... udfolder eventyret om den lille bus, med de mange kræfter sig. Vær med, og oplev din egen vidunderlige værdi, når vi gennem hele weekenden booster livskraft, leg og lyst. Læs mere om retreatet her