Stavnsklit - Et Hellested for alle

Stavnsklit er en vidunderlig ejendom, der ligger i skovens dybe stille ro, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde, på Sydbornholm. 
 
Huset er ca. 500 kvm stort og har plads til 60 overnattende, fordelt på 12 værelser. Ejendommen ligger på en 12.000 kvm. stor naturgrund, med fyrretræer, boldbaner, bålplads, gårdmiljø og kun 100 m til stranden, som er en af Danmarks bedste badestrande. 
 
På Stavnsklit er alt, hvad det er. Ligetil, jordnært og hyggeligt. Her er ro og rum for nærvær og samvær mellem mennesker.
 
Som gæst på Stavnsklit vil du erfare at det er som at være i en anden verden. Med ro og tid i massevis. 
 
På Stavnsklit er der masser af muligheder for aktiviter der rimer på liv, leg og lyst og samtidig en helt unik ro og rum for fordybelse, tilbagetrækning og retræte. 
 
Stavnsklit har bålplads, gårdmiljø og en grill så stor at mange munde kan mættes. 
 
Der er 100 m til vandkanten, 2,5 km til købmanden og ligeså til den lokale bus. 
 
I sommerferien er Stavnsklit fyldt med børn og unge, på feriekolonier, arrangeret af kommuner, skoler eller organisationer der lejer sig ind på Stavnsklit. 
 
Resten af året er Stavnsklit en ressourcefyldt ramme tilgængelig for alle. I efteråret tilbydes Retreats, som kan læse mere om her og fra nytår og til udgangen af april, kan du booke dig ind på et refugium ophold på Stavnsklit. Læs mere om dette her
 
Stavnsklit kan lejes i weekender, og øvrige ledige perioder. Her kan musik/teater/drama skoler holde øve weekender og sportsklubber gennemføre træningsophold. Her kan afholdes generalforsamlinger, personaledage og her kan gennemføres pædagogiske teamdage, foredag og festlige arrangementer.
 
Og her kommer mennesker fra nær og fjern på ophold arrangeret af døgninstitutioner, familiebehandlingscentre, skoler, kommuner, organisationer, virksomheder og mange mange flere, fra hele landet. 
 
Ro, rum og ramme....At lære, At leve, At være. Rigtig hjertelig velkommen på Stavnsklit.