/ Retreat d. 8.-10. November, 2019

Retreat d. 8.-10. November

Livskraft BOOST Retreat

Rigtig hjertelig velkommen på dette dejlige efterårs retreat, med fokus på at booste vores livskraft, lade op, tanke energi og suge næring til os, undervejs i hele weekenden, hvor vi er favnet af den vidunderlige natur. 

Retreatet foregår på Stavnsklit, som er en dejlig stor ejendom, der ligger fredfyldt i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde. 

Giv dig selv en velfortjent pause, fra hverdagens mange forpligtelser, og nyd den omsorg du giver dig selv, ved at være med, denne weekend, hvor du virkelig kan nyde, at slappe af, nyde at være dig selv, uden at skulle gøre og være på en bestemt måde. 

Oplev det befriende i at være sammen med de andre deltagere, som du ikke kender i forvejen, og derfor ikke har nogen forudbestemt rolle overfor. 

Weekenden byder på rig mulighed for at lade op, suge næring, tanken energi og virkelig opleve hvordan hele nervesystemet falder til ro, ved at du faktisk ikke skal gøre noget, udover at drage omsorg for dig selv og forbinde dig med alle dine vidunderlige kræfter. 

"Ikke at skulle noget" er noget som vi, alt for sjældent under os selv. Ro, ro, ro - til kroppen, tankerne, følelserne og til sjælen. Det er, hvad denne weekend inviterer dig til. 

Måske har du lyst til at stå tidligt op og nyde solopgangen på en gå tur på stranden eller slendre en tur gennem skoven og virkelig give dig selv lov til at lytte, sanse, dufte og mærke, hvor dejligt det er at være i og med naturen. 

Der er cykler til rådighed, hvis du vil cykle dig en tur, gennem skoven ind til Snogebæk. 

Medbring gerne gode bøger, strkketøj, skriveredskaber, dagbog eller andet, som du forestiller dig at du vil nyde at have med. 

Vi spiser morgenmad kl. 09.00, frokost kl. 13.00 og aftensmad kl. 18.00. 

Der er morgen yoga kl. 07.00 for dem, der er interesseret, og aften yoga med en dejlig afspænding til sidst, kl. 20.00 - 21.15. 

Der er 12 pladser på retreatet, og som gæst får du dit eget værelse. Er I to personer, der vil deltage sammen og dele værelse, så giv os besked, i forbindelse med tilmelding. 

Ankomst:
Ankomst fredag d. 8. november kl. 10.00 - 12.00

Afrejse:
Afrejse søndag d. 10. november kl. 16.00

Pris:
Kr. 3.250,00 pr. deltager

Tilmelding:
Tilmelding på stavnsklit@gmail.com eller på tlf. 30377998

Indbetaling:
Indbetaling på reg.nr. 3409 konto nr. 11757669 i Danske Bank
Husk at skrive dit navn + retreat d. 8.-10. november på din indbetaling. 
Din plads på retreatet er endelig, når vi har modtaget din indbetaling. 

Afbud:
Din tilmelding på retreatet er bindende. Betaling refunderes ikke, såfremt du bliver forhindret i at deltage. Du er velkommen til at overdrage pladsen til en anden. Spørg gerne os - måske har vi venteliste, hvor nogle gerne vil overtage din plads. 

Aflysning:
Skulle det ske, at der ikke er deltagere nok på dette retreat, vil du modtage besked senest to uger før, og den fulde betaling vil blive tilbagebetalt. 

Rigtig hjertelig velkommen, til en velfortjent pause - en hel weekend, uden noget program. Hvor du ikke skal gøre andet, end at nyde at være dig. Vi glæder os til at se dig på Stavnsklit.