/ Retreat d. 4.-6. Oktober, 2019
Retreat d. 4.-6. Oktober

Kreativt Retreat

Velkommen til en vidunderlig "Strikke-Camp" - en hel weekend, for alle der elsker at nørde med uld, strik, hækling, garn og alle de skønne kreative udfoldelsesmuligheder der er i denne verden. 

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagen. Tag med på dette efterårs retreat og nyd tre fredfyldte dage, i naturskønne rammer, på Stavnsklit, på Bornholm. 

På retreatet vil du opleve at være favnet af en ubeskrivelig dejlig ro, og af en fantastisk natur, i skoven, lige ved vandkanten. 

Brug weekenden til at forbinde dig med alle dine gode kræfter, på en virkelig dejlig måde. Nyd at drage omsorg for dig selv, i godt selskab med andre, der gør det samme, med masser af ro og dejlig natur omkring dig. 

Giv dig selv lov til at have "Helle" - sug næring, tank energi, oplev vandreture på stranden til solopgangen, gå en skøn tur i skoven og lyt til fuglene, vær med til bål om aftenen .... eller nyd bare at lave "ingenting" for en stund. 

Vi har alle travlt i hverdagen, og på dette retreat vil du opleve, hvor vidunderligt det er, at slippe al stress og pres, og give dig hen til nogle dage i fred og ro, uden hverdagens forpligtelser. 

Denne "Strikke-Camp" er for alle der elsker at nørde, nørke, sysle med kreative strikke og hækle projekter, uanset om du er nybegynder, har nørket i mange år eller bare har lyst til at booste din kreativitet og komme igang. 

Der er ikke nogen underviser på retreatet. Som gæst, mødes du med andre, om den fælles passion og fornøjelsen ved at inspirere hinanden. Vi er allesammen gode til noget, og når vi deler det vi kan, lærer vi allesammen noget nyt, og har fornøjelsen af at dele, det vi selv er gode til, med andre. Øvelsen i, både at give ud og tage imod, er livsbekræftende og dejlig. 

Du medbringer dine egne materialer og det grej du har brug for, til weekendens kreative udfoldelser. 

Der er 12 pladser på retreatet, og som gæst får du dit eget værelse og sund, dejlig og nærende forplejning. Hvis I er to, der vil deltage sammen og dele værelse, så sig det ved tilmeldig - så er der plads til ekstra personer på retreatet. 

Hvis du allerede nu ved, at du i løbet af weekenden har lyst til at dele ud af nogle af dine kreative kundskaber, så sig til, når du tilmelder dig. Vi laver et program for weekenden, hvor de gæster der vil inspirere med - særlige teknikker, særlige modeller, særlige kundskaber - får mulighed for det, og hvor alle kan vælge frit, og de vil se/lytte med - eller blot fortsætte med egne projekter. 

Der er mulighed for at købe lækkert uldgarn fra fårene omkring Stavnsklit. 

Ankomst:
Fredag d. 4. oktober kl. 10.00 - 11.00

Afrejse:
Søndag d. 6. oktober kl. 15.00

Pris:
Kr. 3.250,00 pr. deltager

Indbetaling:
Indbetaling på reg.nr.: 9570 konto nr. 11577490 i Danske Bank. 
Husk at skrive dit navn + Retreat d. 4.-6. oktober" når du indbetaler. 
Din tilmelding er gældende, når vi har modtaget din indbetaling. 

Tilmelding:
Tilmelding på ressourceforeningen@gmail.com eller på tlf. 30377998

Aflysning:
Skulle det ske, at der ikke er deltagere nok på dette retreat, vil du modtage besked senest to uger før, og den fulde betaling vil blive tilbagebetalt.

Afbud:
Din tilmelding til retreatet er bindende. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at overdrage pladsen på retreatet til en anden.
Når retreatet er fuldt booket, laver vi en venteliste for de, der gerne vil være med, men ikke fik plads i første omgang. 
Hvis du bliver forhindret, er du velkommen til at høre os, om vi har andre på ventelisten, som evt. kan overtage din plads.