RETREAT´s / Retreat d. 27.-29. September, 2019

Retreat d. 27.-29. September

 
Kreativt Retreat

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagen, tag med på dette sensommer retreat og nyd tre fredfyldte dage, i naturskønne rammer, på Stavnsklit, på Bornholm. 

På retreatet vil du opleve at være favnet af en ubeskrivelig dejlig ro, og af en fantastisk natur, i skoven, lige ved vandkanten. 

Brug retreatet til at forbinde dig med alle dine gode kræfter, på en virkelig dejlig måde. Nyd at blive draget omsorg for, få god mad, masser af ro og dejlig natur omkring dig.

Giv dig selv lov til at have "Helle" - sug næring, tank energi, oplev vandre tur på stranden til solopgangen, gå en skøn tur i skoven og lyt til fuglene, vær med til bål om aftenen ... eller nyd bare at lave "ingenting" for en stund. 

Vi har allesammen så travlt i hverdagen, og på dette retreat vil du opleve, hvor vidunderligt det er, at slippe al stress og pres, og give sig hen til nogle dejlige dage i fred og ro, uden at du behøver at gøre noget som helst. 

På retreatet har du rig mulighed for kreativ aktivitet. Denne weekend, har vi fokus på syning, men du kan sagtens være med, selvom du ikke vil sy - så vælger du jo blot, det du ønsker, i stedet for. 

Vi arbejder med de ressourcer der er tilstede. Dvs. at du, som gæst, både kan inspirere og blive inspireret af de andre.

Vi er allesammen gode til noget, og når vi deler det vi kan, lærer vi allesammen noget nyt, og har fornøjelsen af at dele, det vi selv er gode til, med andre. Øvelsen i, både at give ud, og tage imod, er livsbekræftende og dejlig. 

Du medbringer dit eget sy grej, metervarer og alt du behøver, for at arbejde med de projekter, du ønsker undervejs. 

Der er 12 pladser på retreatet, og som gæst får du dit eget værelse, og sund, dejlig og nærende forplejning. 

Der er mulighed for morgen yoga og en dejlig afspænding inden sengetid. 

Ankomst:
Ankomst fredag d. 27.09.2019, kl. 10.00 - 11.00

Afrejse:
Afrejse søndag d. 29.09.2019 kl. 16.00

Pris: 
Kr. 3.000,00 pr. deltager. 

Tilmelding: 
Tilmelding på ressourceforeningen@gmail.com og indbetaling på reg.nr. 9570 Konto nr. 11577490, Danske Bank. 
Din plads på retreatet er endelig, når din indbetaling er modtaget.