RETREAT´s / Retreat d. 27.-29. September, 2019


Retreat d. 27.-29. September

 
Kreativt Retreat

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagen, tag med på dette sensommer retreat og nyd tre fredfyldte dage, i naturskønne rammer, på Stavnsklit, på Bornholm. 

På retreatet vil du opleve at være favnet af en ubeskrivelig dejlig ro, og af en fantastisk natur, i skoven, lige ved vandkanten. 

Brug retreatet til at forbinde dig med alle dine gode kræfter, på en virkelig dejlig måde. Nyd at drage omsorg for dig selv, i godt selskab med andre, der gør det samme, med masser af ro og dejlig natur omkring dig.

Giv dig selv lov til at have "Helle" - sug næring, tank energi, oplev vandre tur på stranden til solopgangen, gå en skøn tur i skoven og lyt til fuglene, vær med til bål om aftenen ... eller nyd bare at lave "ingenting" for en stund. 

Vi har allesammen så travlt i hverdagen, og på dette retreat vil du opleve, hvor vidunderligt det er, at slippe al stress og pres, og give sig hen til nogle dejlige dage i fred og ro, uden at du behøver at gøre noget som helst. 

Dette retreat er en "Sy-Camp" for alle der elsker at sy, hvad enten du er nybegynder, har syet i mange år, eller simpelthen bare har lyst til at komme igang - og vil bruge denne weekend til at booste din kreativitet. 

Der er ikke nogen underviser på retreatet. Som gæst, mødes du med andre, om den fælles passion og nyder at inspirere hinanden. Vi er allesammen gode til noget, og når vi deler det vi kan, lærer vi allesammen noget nyt, og har fornøjelsen af at dele, det vi selv er gode til, med andre. Øvelsen i, både at give ud, og tage imod, er livsbekræftende og dejlig. 

Du medbringer dit eget sy grej, metervarer og alt du behøver, for at arbejde med de projekter, du ønsker undervejs. 

Der er 12 pladser på retreatet, og som gæst får du dit eget værelse, og sund, dejlig og nærende forplejning. Er I to personer, der har lyst til at deltage og bo på værelse sammen, så sig det til os ved tilmelding - det giver mulighed for at flere kan deltage. 

Hvis du allerede nu ved, at du på retreatet har lyst til at dele din viden og kundskaber indenfor et bestemt område af syning med de andre gæster, så aftaler vi det, når du tilmelder dig. Stol på dine egne kundskaber og hold dig ikke tilbage. Der er mange, der vil have glæde af at lære, det du kan - og det er lige præcis meningen med dette retreat. At vi udveksler viden, erfaringer, kendskab og kundskaber til alles glæde og fornøjelse. 

På denne måde, sammensætter vi weekendens program, og ender med at have en weekend, hvor der eksempelvis bliver vist hvordan man syr kjoler, nederdele, bukser, lingeri, detaljer i forskellige afskygninger mv. 
Og du bestemmer selv, om du har lyst til at lytte med, når et emne gennemgås, eller om du måske allerede ved det, og derfor vælger at sy dine egne projekter for weekenden. 

Ankomst:
Ankomst fredag d. 27.09.2019, kl. 10.00 - 11.00

Afrejse:
Afrejse søndag d. 29.09.2019 kl. 16.00

Pris: 
Kr. 3.000,00 pr. deltager. 

Tilmelding: 
Tilmelding på stavnsklit@gmail.com eller på tlf. 30377998

Indbetaling:
Indbetaling på reg.nr.: 3409 konto nr. 11757669 i Danske Bank
Husk at skrive dit navn + Retreat d. 27.-29. September", når du indbetaler. 
Din plads på retreatet er endelig, når din indbetaling er modtaget. 

Afbud:
Din tilmelding på retreatet er bindende. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at overdrage pladsen til en anden, du kender, der gerne vil med. 
Når retreatet er fuldt booket, laver vi en venteliste for de, der gerne vil være med, men ikke fik plads i første omgang. Du er derfor velkommen til at høre os, om vi har andre på listen, der kan overtage din plads hvis du bliver forhindret. 

Aflysning:
Skulle de ske, at der ikke er deltagere nok på dette retreat, vil du modtage besked senest to uger før, og den fulde betaling vil blive tilbagebetalt. 

Rigtig hjertelig velkommen på kreativt retreat på Stavnsklit. Vi glæder os til at se dig.