RETREAT´s / Retreat d. 25.-27. Oktober, 2019 

Retreat d. 25.-27. Oktober, 2019

Kreativt Retreat

Giv dig selv et "Helle" og tag med på dette efterårs retreat, hvor du har tre dejlige dage, til at fylde dig selv med ro, lade op, tanke energi og suge næring, fra naturen, nærværet og samværet med andre. 

Dette retreat er en "Sy-Camp" for alle der elsker at sy, uanset om du er nybegynder, har syet i mange år, eller bare har virkelig meget lyst til at booste dine kreativitet og komme igang. 

Brug retreatet til at forbinde dig med alle dine gode kræfter, på en virkelig dejlig måde. Nyd at drage omsorg for dig selv, i godt selskab, sammen med andre, der gør det samme, med masser af ro og dejlig natur omkring dig. 

Vi har allesammen travlt i hverdagen og på dette retreat vil du opleve, hvor vidunderligt det er, at slippe al stress og pres, og give sig hen til nogle dejlige dage i fred og ro, uden at du behøver at gøre noget som helst andet, end at nyde at være dig, og være til. 

Der er ikke nogen underviser på retreatet. Som gæst, mødes du med andre, om den fælles passion og inspirationen vi kan dele med hinanden. Vi er allesammen gode til noget, og når vi deler det vi kan, lærer vi allesammen noget nyt. Øvelsen i, både at give ud og tage imod, er livsbekræftende og dejlig. 

Du medbringer dit eget sy grej (inkl. symaskine), metervarer og alt du behøver, for at arbejde med de projekter, du ønsker undervejs.

Der er 12 pladser på retreatet, og som gæst får du dit eget værelse og sund, dejlig forplejning. Er I to personer der har lyst til at deltage og bo sammen, så sig det til os ved tilmelding - det giver mulighed for at flere kan være med. 

Hvis du allerede nu ved, at du har lyst til at dele ud af dine skill´s, din viden og erfaring - vise nogle særlige teknikker, fif, modeller el. lign. frem - så giv besked, ved tilmelding. Stol på dine egne kundskaber og hold dig ikke tilbage. Der er mange der vil have glæde af at lære det du allerede kan - og det er lige præcis meningen med dette retreat. At vi udveksler viden, erfaringer, kendskab og kundskaber til alles glæde og fornøjelse. 

På denne måde, sammensætter vi weekendens program, og ender med at have en weekend, hvor der eksempelvis bliver vist hvordan man syr kjoler, nederdele, bukser, lingeri, detaljer i forskellige afskygninger mv. Og du bestemmer selv, om du har lyst til at lytte/se med, når et emne gennemgås, eller om du måske allerhelst blot vil arbejde med dine egne projekter for weekenden. 

Ankomst:
Fredag d. 25. oktober kl. 10.00 - 12.00

Afrejse:
Søndag d. 27. oktober kl. 16.00

Pris: 
Kr. 3.000,00 pr. deltager

Tilmelding:
Tilmelding på stavnsklit@gmail.com eller på tlf. 30377998

Indbetaling:
Indbetaling på reg.nr. 3409 konto nr. 11757669 i Danske Bank
Husk at skrive dit navn + Retreat d. 25.-27. oktober på din indbetaling
Din plads på retreatet er endelig, når din indbetaling er modtaget. 

Afbud:
Din tilmelding til retreatet er bindende, og betaling refunderes ikke ved afbud. 
Skulle du blive forhindret i at deltage er du velkommen til at overdrage pladsen til en anden. Du er velkommen til at kontakte os - måske har vi nogle skrevet på venteliste, der ønsker at overtage en ledig plads. 

Aflysning:
Skulle det ske, at der ikke er deltagere nok på dette retreat, vil du modtage besked senest to uger før, og den fulde betaling vil blive tilbagebetalt. 

Rigtig hjertelig velkommen på dette kreative retreat - vi glæder os til at se dig på Stavnsklit.