RETREAT´s / Retreat d. 18.-20. Oktober, 2019Retreat d. 18.-20. Oktober, 2019

Yoga / Mindfulness / Yogafilosofi Retreat

Giv dig selv en velfortjent pause fra hverdagens forpligtelser og vær med på dette efterårs retreat på skønne Stavnsklit, på Bornholm. 

Brug weekenden til at forbinde dig med dine egne gode kræfter, mens du fylder dig selv med fred og ro og lader dig favne af den skønne natur. 

Giv dig selv oplevelsen af en hel weekend, hvor du udelukkende kan koncentrere dig om at nyde, at være - dig. 

Denne weekend undervises der i yoga, mindfulness og grundlæggende yoga filosofi, der kan gøre hverdagen og livet lettere og mere ubesværet. 

Forvent en uhøjtidelig stemning, og en helt jordnær og praktisk formidling af nogle af yogafilosofiens grundlæggende og dagligdags værktøjer.

Mest af alt, er vi her for at nyde og opleve roen, stilheden og stemningen ved at være omfavnet i naturen, være nærværende og fredfyldt tilstede sammen. 

Morgenmad kl. 09.00, Frokost kl. 13.00 og aftensmad kl. 18.00. 

Der undervises i yoga, med en blid afspænding til slut, hver morgen og aften, samt i Yogafilosofi fredag og lørdag kl. 15.00 - 17.00. 

Derudover er tiden din egen, med rig mulighed for at tanke energi, suge næring, lade op og tag hjem med fornyede kræfter. 

Ankomst:
Fredag D. 18. Oktober kl. 10.00 - 12.00

Afrejse:
Søndag d. 20. Oktober kl. 16.00

Tilmelding:
Tilmelding på stavnsklit@gmail.com eller på tlf. 30377998

Pris:
Kr. 3.250,00 pr. deltager

Indbetaling:
Indbetaling på reg.nr. 3409 konto nr. 11757669 i Danske Bank
Husk at skrive dit navn + Retreat d. 18.-20. Oktober, på din indbetaling
Din tilmelding er gældende, når vi har modtaget din indbetaling. 

Afbud:
Din tilmelding til retreatet er bindende. Skulle du blive forhindret, er du velkommen til at overdrage pladsen til en anden. Kontakt os gerne, for at høre om vi har nogle på venteliste, som er interesseret i en ledig plads.

Aflysning:
Skulle det ske, at der ikke er deltagere nok på dette retreat, vil du modtage besked senest to uger før, og den fulde betaling vil blive tilbagebetalt. 

Rigtig hjertelig velkommen. Vi glæder os til at se dig på Stavnsklit.