Refugium


Vores refugium ophold, er for dig, der har brug for at trække dig tilbage fra dagligdagen og alle de mange gøremål og forpligtelser, og bruge en tid på at fordybe dig om en opgave, forbinde dig med dine egne ressourcer, skrive et speciale, være i tryghed og omsorg, komme til kræfter efter et sygdomsforløb el. lign. omgivet af fredfyldhed, i den dejlige natur.

Som refugium gæst booker du dig ind, på et af vores 12 værelser, og har adgang til køkken under dit ophold. 

Stavnsklit er en smuk gammel ejendom, der ligger fredfyldt i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde. 

Ejendommen Stavnsklit blev med kapital fra Den A.P. Møllerske Støttefond, i 2015 etableret som en selvejende institution, drevet af Stavnsklit Fonden. Ejendommen gennemgik, i denne forbindelse en stor renovering, og fremstår idag som en skøn ejendom, med lyse værelser, der er indrettet enkelt og funktionelt. 

På Stavnsklit er der en helt vidunderlig ro, og som gæst vil du opleve at være omsluttet af naturen, uden støj og tv. Her kan du koncentrere dig helt og aldeles om det, som du er kommet her for. Opleve roen flytte ind, giv slip på stres, pres og krav, mens du nyder, blot at være til, være dig selv. 

Som refugium gæst har du ansvar for dig selv, under dit ophold. Der er personale tilknyttet Stavnsklit, som kan kontaktes, ved behov. Som udgangspunkt er gæster på refugium ophold indlogeret for at være med roén og kontakten til sig selv. Vores gæster er selvfølgelig velkommen til at tage kontakt med hinanden, såfremt det ønskes, af parterne imellem. 

Stemningen på Stavnsklit er fredfyldt og harmonisk. Atmosfæren er uhøjtidelig og jordnær, og huset emmer af omsorg og tryghed. Et miljø der bærer mere præg af mormor, end af michelin - fyldt med fred, ro og rum til at være. 

Som gæst er du velkommen til at bruge husets faciliteter. Nyde en stund i dagligstuen, med en bog eller bruge vores krea rum, med mulighed for at sy, tegne, skrive, strikke el.lign. 

På Stavnsklit har vi cykler, som du kan låne, og der er gratis wifi til rådighed. 

Såfremt du har brug for særlig rådgivning, støttende samtaler, terapi, massage el. lign. under dit ophold, så aftaler du dette med os, i forbindelse med bookning. 

 Refugium ophold på Stavnsklit kan bookes af private, såvel som af organisationer, virksomheder, patientforeninger mv. 

Pris:
Pris pr. døgn er 1.250,00 kr. pr. døgn.  

Bookning
Book dit ophold på tlf. 30377998, eller på stavnsklit@gmail.com. 
Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, for mere information og spørgsmål omkring mulighederne for ophold. 

Periode:
Refugium ophold kan bookes i perioden fra 1. december - 30. april.