Udlejning / Folkemøde

Folkemøde

Stavnsklit udlejes, i forbindelse med Folkemøde på Bornholm, til store grupper / virksomhed / forening mv. 

På Stavnsklit er der 12 værelser, med i alt 56 sengepladser. Ejendommen er en vidunderlig ramme for "firma-lejr" i forbindelse med Folkemødet. 

Her er der rig mulighed for at nyde dagene og det gode, afslappede samvær med hinanden.

Stavnsklit er en skøn oase, der kan danne base for jer - En fredfyldt kontrast til det pulserende Folkemøde område. 

Her kan I nyde sene aftener omkring bålet, bruge vores hyggelige gårdmiljø til samlinger, møder, fællessang, spisning og hygge.

I har også mulighed for at spille beach volley, fodbold, rundbold eller måske sætte en bordtennis turnering i værk. Legende, sanselige stunder fyldt med nærvær og samværet med hinanden. 

Booker I jeres virksomhed / forening / organisation ind på Stavnsklit i Folkemøde dagene, kan I vælge at købe forplejning til. Vi bidrager gerne med alverdens lækkerier, efter jeres ønsker og behov. 

Såfremt Stavnsklit ikke er lejet ud til en samlet gruppe i Folkemøde dagene, vil der være mulighed for at booke værelser individuelt eller i mindre grupper. Så bookes der ind til B&B, og prisen er i 2019 1.000,00 kr. pr. værelse, pr. døgn inkl. morgenmad til alle på værelset. 

Vær opmærksom på at booke i god tid, hvis du og din virksomhed / organisation vil have Stavnsklit som base, under Folkemødet. Book gerne et år forud. 

Har du spørgsmål, forespørgsler om ledige perioder, eller ønsker du priser på samlet pakkeløsning - så ring til Dorthe på tlf. 30377998. 

Rigtig hjertelig velkommen på Stavnsklit.