Samvær, nærvær og glæde .... Fællessang i gården....lejrstemning og gode sommeroplevelser....

Brætspil, kortspil, boldspil.....Være sammen, nyde gode stunder, lege....

Feriekoloni....Sommerlejre....Friluftsliv....sove i telt....sanse og være...i naturen....
 Feriekoloni, Sommerlejre, Lejrskole

Stavnsklit er, hvert år, ramme om en lang række feriekoloni-, lejrskole- og sommerlejr ophold, for børn og unge, fra skoler, institutioner, foreninger mv. i hele landet. 

Ejendommen Stavnsklit ligger naturskønt og fredfyldt i skoven, lige ved vandkanten, på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde på Bornholm. 

Her er masser af plads på den 12.000 m2 store dejlige naturgrund, med mange hyggekroge, boldbaner, shelterområde, gårdmiljø mv. 

I huset er der 12 værelser, med hhv. 2, 3, 4, 5 og 8 sengepladser, og et dejligt miljø, med stor spisesal, dagligstue, baderum, seperate toilet/bad og et stort dejligt industrikøkken. 

Vi har 25 cykler, som kan lånes og det giver mulighed for dejlige cykelture, rundt på Bornholm, hvor vejene er trygge og gode at køre på. 

Vi sørger for dejlig mad og mætte maver til alle. Al mad er hjemmelavet, og selvfølgelig er menuerne børnevenlige. Vi har vores egen køkkenhave, og høster hvert år en lang række lækre grøntsager, bær og frugt, som vi bruger til smoothies, bufferne, saft, grød, kager, juicer, is og meget meget mere. 

Stavnsklit ligger meget fredfyldt i skoven, ved vandet. At være her, er som at være i en helt anden verden. Fri for trafik, støj og høj stimuli.

Det betyder, at der her hos os, er en ganske særlig mulighed for at mærke, hvad roén gør - ved os, når vi bliver favnet af den, midt i naturen.

Her er trygt, roligt og dejligt. Masser af ro, rum og mulighed for at styrke samvær og selvværd, gennem nærvær i naturen, leg og glæde. 

Skal du til Bornholm, med en special klasse eller special skole - så er Stavnsklit et virkelig godt sted at være. Der sker noget ganske særligt, når roen her, midt i naturen, får lov til at omslutte og favne gruppen/klassen. 

Mange klasser / grupper vælger at gøre deres ophold her hos os - tilnærmelsesvis mobil frit. Vi har heller ikke noget TV, og vi værner virkelig meget om muligheden for at være fuldstændig "offline" - og istedet for nyde brætspil, kortspil, boldspil....strandture, løbeture, fisketure, cykelture.....dase, lave ingenting, få sol på kinderne og sand mellem tæerne.... 

Det er samværet og sanseligheden der er i fokus, her hos os - og faktisk er her, så skønt at være, at mange klasser / grupper vælger at ændre deres programmer, så ikke der bliver arrangeret ture ud af huset hver dag - men at der er tid, til virkelig at nyde - den dejlige ro og alle de gode oplevelser i naturen, her i skoven og ved vandet. 

Vær opmærksom på at langt de fleste lejrskole-, sommerlejr-, og feriekoloni ophold bookes minimum 1 år i forvejen. Vær derfor tidligt ude, med din bookning, hvis du vil være sikker på at der er ledigt, hos os. 

Mht priser - så er grundprisen (2020) for lejrskole ophold for børn kr. 350,00 plus moms og for voksne 525,00 plus moms, pr. døgn - for overnatning med fuld forplejning. Som udgangspunkt, skal der minimum betales for 20 personer. Skal du afsted, med en mindre gruppe - så kontakt os for at høre nærmere. 

I prisen er alt inkluderet. Dvs. også slutrengøring, forbrug, og alt hvad I behøver i løbet af ugen, ift. forplejning mv. Dvs. dejlig morgenbuffet, frokos (eller madpakker m. frugt/juice), varm aftensmad, og lækkerier til om aftenen. Det kan være kage, snobrød eller lign. 

Kontakt os, for priser på sommerlejr- og feriekoloni ophold i højsæsonen / skolernes sommerferie. 

Kontakt Dorthe på tlf. 30377998 hvis du har spørgsmål eller vil booke jeres klasse/gruppe/institution ind til et dejligt ophold, her på Stavnsklit.
 

Sandslot konkurrence på stranden ... leg, kreativitet, samvær, sanseligt ...

Leg, kreativitet, fantasi, skaberlyst og samspil....... Eventyrlig sand leg ... Rapunzel ...


25 cykler, så hele klassen kan komme ud på dejlige cykelture...

Vores helt nye shelterområde med tre store shelters og bålplads...