B&B i UGE 32 for SOLO forældre med børn

Gennem de sidste par år, har flere og flere spurgt os, om vi ville overveje at lave en B&B uge KUN til SOLO forældre med børn. Vi har selvfølgelig lyttet og det er med stor begejstring at vi nu åbner for B&B i UGE 32 - og kun for jer, der er alene med jeres børn, og har lyst til en skøn, skøn sommerferie uge, sammen med andre solo forældre med børn. 
 
Så - har du lyst til en tryg og dejlig sommerferie på Bornholm, med mulighed for morgenbadning, formiddagsbadning, eftermiddagsbadning, aftenbadning (ja - du kommer jo til at bo lige ved vandkanten :-) ... samt mulighed for skønne natur oplevelser, vandreture, cykelture, shoppeture, løbeture ...lige som du ønsker... så er Stavnsklit et godt vald. 

Her er masser af rum og ro, også til fordybelse, nydelse, nærvær og samvær. Brætspil, boldspil, kortspil... eller bare dase på plænen og nye en god bog. Hos os kan du også tage en omgang "rundt om bordet" i bordtennis eller snuppe en overnatning i det fri - i vores shelters. 

Stavnsklit ligger i skovens store, stille favn, lige ved vandkanten på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde på syd Bornholm. 

Vi byder dig velkommen i vores 500 m2 store ejendom, der ligger naturskønt og fredfyldt på en 12.000 m2 stor, dejlig naturgrund med masser af miljø, hyggekroge, shelterområde m. bålplads, gårdmiljø, fodboldbane, beach volley bane mv. 

Vi har 12 værelser med hhv. 2-8 sovepladser. Derudover stor dejlig spisesal, dagligstue, baderum m. toiletter og individuelle toiletter/bad. 

Cykler kan lejes for 100 kr. pr. stk. pr. dag. 

Der er dyner/puder til alle sengepladser og som gæst må du meget gerne selv medbringe sengelinned, lagen og håndklæder. 

Der serveres morgenmad i spisesalen kl. 08.00 - 09.00 hver morgen - vi ringer med klokken når det er tid. Vi arrangerer fællesspisning 2-3 aftener i løbet af ugen, hvor alle kan spise med til en rimelig penge. 

Fra Stavnsklit er der kun 50 m til den skønneste sandstrand, og kun 2,5 km gennem skoven eller langs stranden ind til Snogebæk, der er en hyggelig lille havneby med spisesteder, indkøbsmuligheder og lækre chokolade- og is butikker. 

Prisen for et B&B værelse er 1.250,00 kr. pr. døgn, inkl. moms og morgenmad til alle på værelset. 

Pga. de særlige omstændigheder med Corona, beder vi alle vores gæster om at følge Sundhedsstyrelsens anvisninger. Vi gør vores ypperste for at stille flest mulig faciliteter til rådighed i B&B ugerne - ift. hvad der er muligt og tilladt i denne periode. 

Fra Stavnsklit kan du cykle - eller tage med bussen, rundt på Øen, og opleve alle de dejlige steder på v i d u n d e r l i g e  Bornholm. 

BOOK værelser hos Dorthe på tlf. 30377998 eller send os en besked, så vender vi tilbage. Du kan også booke ind her
 
Rigtig hjertelig velkommen til en dejlig B&B uge i UGE 32 - KUN for SOLO forældre med børn. Vi glæder os til en skøn uge sammen med dig. 
Vi arrangerer fællesspisninger 2-3 aftener i løbet af ugenRigtig hjertelig velkommen til en dejlig sommerferie uge på Stavnsklit, Bornholm.