B&B

Igen i år, kan vi byde velkommen til B&B gæster på Stavnsklit i uge 29 og 30 og som et helt NYT TILTAG kan vi i uge 32 byde SOLO forældre med børn velkommen til B&B. Du kan læse om uge 29 og 30 herunder - og om uge 32 ved at klikke her

Har du lyst til en tryg og dejlig familie ferie på Bornholm, med mulighed for morgenbadning, formiddagsbadning, eftermiddagsbadning, aftenbadning.....ja - lige som du ønsker, samt mulighed for skønne naturoplevelser, løbeture, shoppeture, vandreture, cykelture mv. - så er Stavnsklit et godt valg. 

Her er masser af rum og ro, også til fordybelse, nydelse, nærvær og samvær. Brætspil, boldspil, kortspil - eller bare dase på plænen og nyde en god bog. Hos os kan du også tage en gang "rundt om bordet" i bordtennis, eller snuppe en overnatning i det fri - i vores shelters. 

Stavnsklit ligger i skovens store, stille favn, lige ved vandkanten på strækningen mellem Snogebæk og Dueodde på syd Bornholm. 

Vi byder gæster velkommen i vores 500 m2 store ejendom, der ligger naturskønt og fredfyldt på en 12.000 m2 stor, dejlig naturgrund med fodboldbane, beach volley bane, bordtennis og et dejligt shelterområde med bålplads. 

Vi har 12 værelser, med hhv. 2-8 sovepladser. Derudover stor dejlig spisesal, dagligstue, baderum m. toiletter og individuelle toilet/bad. 

Cykler kan lejes for 100 kr. pr. stk. pr. dag. 

Der er dyner/puder til alle sengepladser, og som gæst må du meget gerne selv medbringe sengelinned, lagen mv. Alternativt kan dette lejes hos os for 100 kr. pr. person. 

Der serveres morgenmad i spisesalen kl. 08.00 - 09.00 hver morgen - vi ringer med klokken, når det er tid. 

Fra Stavnsklit er der kun 50 m til den skønneste sandstrand, og kun 2,5 km gennem skoven eller langs stranden ind til Snogebæk, der er en hyggelig lille by, med spisesteder, indkøbsmuligheder og lækre chokolade- og is butikker. 

Prisen for et B&B værelse er 1.250,00 kr. pr. døgn, inkl. moms og morgenmad til alle på værelset. 

Pga. de særlige omstændigheder omkring Corona, beder vi alle vores gæster om at følge Sundhedsstyrelsens anvisninger. Vi gør vores ypperste for at stille flest mulig faciliteter til rådighed i B&B ugerne - ift. hvad der er muligt og tilladt i denne periode. 

Fra Stavnsklit kan du cykle - eller tage med bussen, rundt på Øen og opleve alle de dejlige steder på vores dejlige Ø. 

BOOK værelser hos Dorthe på tlf. 30377998 eller send os en besked, så vender vi tilbage. 

Rigtig hjertelig velkommen til B&B på Stavnsklit i uge 29 og 30 og som noget HELT NYT - I UGE 32 KUN for SOLO FORÆLDRE m. børn. 

Vi ses på Stavnsklit BOOK B&B ophold på tlf. 30377998 eller send os en besked, så vender vi tilbage. Solopgangen på stranden ved Stavnsklit ...